Nu gælder det motorcyklen


Nu gælder det motorcyklen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afdelingssygeplejerske Pia Valbak Schmidt, Herluf Trollesvej 463, Odense SØ, været ansat 40 år på Odense Universitetshospital tirsdag.

Hun har de sidste 11 år arbejdet som kvalitetsansvarlig i Sterilcentralen.

Pia Valbak Schmidt er en højt værdsat medarbejder, med stort engagement og vilje i sit arbejde. Hvad angår kvalitetssikring evner hun med sin ihærdighed til stadighed at fastholde de for afdelingen opstillede standarder, og samtidig er hun aldrig bange for at gå ind i opgaver, der kræver stor grad af omstillingsparathed.

Hun er kendt som en god kollega, der med sit imødekommende og omsorgsfulde væsen altid er parat til at give en hjælpende hånd.

Familien, både Arne, børn, svigerbørn og ikke mindst børnebørnene betyder rigtig meget for Pia Valbak Schmidt. På opslagstavlen pynter alle hendes børnebørn, som hun er både glad for og stolt af.

Pia og Arne Valbak Schmidt er glade for rejselivet, hvor en af de sidste lange ture har været Canada, mens fritiden anvendes også til camping i ind- og udland, hvor naturen spiller en stor rolle.

Senest har Pia Valbak Schmidt overrasket med at tage motorcykelkort, da hun i 60 års fødselsdagsgave fik en motorcykel af sin mand. Han har nu også fået både motorcykel og kort, og den første motorcykelferie havde Skagen som mål.

Nu gælder det motorcyklen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce