Montør og musikelsker

Acer Image

Montør og musikelsker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæum 40

Jørn "Buller" Pedersen, Hessgade 32, Middelfart, montør i NPJ Steel A/S, har tirsdag 40 års jubilæum i NPJ Steel A/S. Efter skoleuddannelsen fik han læreplads på Superfoss i Fredericia som maskinarbejder og derefter ansættelse hos dengang N.P. Jørgensens Maskinfabrik A/S, som havde til huse i postgården i Algade i Middelfart.

I starten af Jørn Pedersens karriere var NPJ et mindre smedeværksted og stort set udelukkende lokale interesser. Siden er der kommet mange nye opgaver til, og NPJ er i dag en moderne virksomhed med 22 ansatte med montage steder i hele landet.

Jørn Pedersen var en af drivkræfterne i etableringen af gas-afdelingen hos NPJ, som har været Jørn Pedersen primære arbejdsområde i de mange år. Mange i Middelfart kender Jørn Pedersen, men dog under navnet "Buller" for hans mangeårige fritidsarbejde i ungdomsborgen i 70’erne og 20 år med Rock under Broen som sikkerhedsansvarlig hvor af de sidste fire år i bestyrelsen.

Jørn Pedersen har i midlertid valgt at stoppe hos Rock under Broen og bruger resten af han fritidsliv som frivillig hjælper for Middelfart Jazzfestival.

Humoren og et positivt livssyn er til stadighed uundværlige følgesvende for Jørn Pedersen, som altid er god for et par underholdende anekdoter fra sin snart 40-årige karriere i NPJ.

Jørn Pedersen har valg at gå på efterløn den 1. april, og håber hermed at få mere til familien.

Montør og musikelsker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce