Jubilæum

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 Annette Svendsen, Æbleparken, 104 ,2. Søhus, har været ansat 25 år ved Ugeavisen Nordfyn søndag.

De første 21 år arbejdede hun på OmrådeAvisen Nordfyn, hvor hun startede som bogholder og senere blev udnævnt til regnskabschef.

Annette Svendsen har i alle årene arbejdet loyalt og sikkert. Når hun fik en opgave kunne man være sikre på, at den var i gode hænder. Hun har en pragmatisk tilgang til tilværelsen og har med stor omstillingsparathed taget imod alle nye udfordringer, også da OmrådeAvisen blev til UgeAvisen Nordfyn.

Hun er et ordensmenneske. Det fremgår af såvel hendes skrivebord som hendes hjem.

Hun er yderst hjælpsom og omsorgsfuld, det være sig over for sin familie, venner og sønnen Jacob, der har fremelsket nye talenter hos sin mor. Således svinger hun såvel murerske, som sav og tommestok suverænt og heller ikke malerkosten er hende fremmed. Har kollegerne brug for hjælp træder hun gerne til med køkkentjeneste og servering.

Annette Svendsen var tidligere en habil håndboldspiller. I forsvaret var hun en klippe, og udover "muren" var et lynende blik med til at skræmme angriberne. Hun gik heller ikke af vejen for at score, når chancen bød sig. 

Siden skiftede hun motionsform til gymnastik, svømning og dans.

Hun er en god kollega, der aldrig går af vejen når der skal tages en ekstra tørn. Annette kan man altid regne med og hun tager ansvar og er ikke bange for at give sin mening til kende.

Annette holder meget af fester, men er det hende selv der er midtpunktet, er hun straks mere beskeden.

Jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce