Jubilæum

Jeanette Jørgensen

Jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konsulent Jeanette Jørgensen, Næsby Skovvænge 23, Odense, har 1. november 25 års jubilæum hos Skattecenter Odense.

Jeanette Jørgensen blev ansat som kontorelev den 1. november 1983 ved Amtskatteinspektoratet i Odense. Efter endt uddannelse forblev Jeanette Jørgensen ved Amtsskatteinspektoratet i Odense, der den 1. maj 1990 ved en fusion med Toldvæsenet blev til Told- og Skatteregion Odense. Den 1. november 2005 ændredes navnet i forbindelse med en fusion med de kommunale skatteforvaltninger til Skattecenter Odense. Jeanette Jørgensen har beskæftiget sig med flere forskellige arbejdsområder bl.a. arbejdsgiverkontrol, inkassoarbejde og personskat. Hun er nu beskæftiget i skattecentrets bogholderifunktion.

Overassistent Marianne F. Petersen, Villestoftedalen 13, Odense NV, har 1. november 25 års jubilæum i Staten.

Marianne F. Petersen blev ansat som kontorelev den 1. november 1983 i Odense kommune. Efter endt uddannelse i 1985 blev Marianne F Petersen fastansat ved inkassokontoret i Odense kommune, og blev ved fusionen den 1. november 2005 med staten overført til skattecenter Odense. Hun har indtil 2007 arbejdet som pantefoged i Inddrivelsen, og er nu beskæftiget i Motor ved skattecenter Odense.

Konsulent Susan Birk Nielsen, Degneløkken 52, Ullerslev, har 1. november 25 års jubilæum i Staten.

Susan Birk Nielsen blev ansat som kontorelev den 1. november 1983 ved Amtsskatteinspektoratet i Odense, hvor hun fortsatte efter endt uddannelse. Den 1. november 1990 fusionerede Amtsskatteinspektoratet med Toldvæsenet og blev til Told- og Skatteregion Odense, som i dag hedder Skattecenter Odense. Susan Birk Nielsen har beskæftiget sig med flere forskellige arbejdsområder og har siden 1994 beskæftiget sig med beregning af registreringsafgift på motorkøretøjer.

Konsulent Karen Mørk, Victoriagade 14, Odense C, har 1. november 50 års jubilæum hos Skattecenter Odense.

Karen Mørk blev ansat som kontorassistentaspirant den 1. november 1958 ved Amtsligningsinspektoratet i Odense, det senere Amtsskatteinspektorat. Efter endt uddannelse forblev hun ved Amtsligningsinspektoratet i Odense, der den 1. maj 1990 ved en fusion med Toldvæsenet blev til Told- og Skatteregion Odense. Den 1. november 2005 ændredes navnet ved en fusion med de kommunale skatteforvaltninger til Skattecenter Odense. Karen Mørk har gennem hele ansættelsesforløbet primært beskæftiget sig med journal- og postbehandlingsarbejde.
Karen Mørk
Karen Mørk
Marianne F. Petersen
Marianne F. Petersen
Susan B. Nielsen
Susan B. Nielsen

Jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce