Hun sender fynboer ud i verden


Hun sender fynboer ud i verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I hvert fald hendes stemme er kendt af adskillige fynboer og udenøs, der bestiller rejse gennem Gislev Rejser.

Fredag er det 25 år siden, Laila Foli, Mosevej 16, Gislev, for anden gang trådte ind ad døren til rejsebureauet, der dengang kun sendte de rejsende af sted i busser. Siden er rejsemålene blevet flere, og der er kommet fly med i programmet.

Laila Foli kom i lære hos Gislev i 1977, hvor hun fik en solid kontoruddannelse. Efter seks år i rejsebranchen fik hun arbejde på Fyns Amts Avis i Rudkøbing, men det varede ikke længe, inden hun ønskede sig tilbage. Det kom hun i 1983.

- Enten kan man lide branchen, eller også kan man ikke, og her er vi mange, der har været i flere år. Vi har altid travlt, men det gør ikke noget, for det er oplevelser, vi sælger, siger Laila Foli, der sidder sammen med 29 kolleger på kontoret i Gislev.

Hendes speciale er grupperejser for virksomheder, foreninger og private. I øjeblikket har hun en dansegruppe i Krakow, og det har været Laila Folis opgave at finde overnatning, spisning og seværdigheder til gruppen. En anden gruppe er sendt med bus og fly til Barcelona, i weekenden var en bus på Sjælland for at besøge forfatter og foredragsholder Camilla Plum.

Denne weekend er der lyngtur til Jylland, så der et en pose blandede bolsjer, Laila Foli sidder med.

Selv har hun været flere at de steder, hun sender folk til. Hun tager gerne på research, og ind imellem er det svært at skille arbejde og fritid, for hun er altid på udkig efter noget nyt og spændende. Det er selvfølgelig også Laila Foli, der arrangerer egne familieture

Men når hun har fri, tager hun gerne en svømmetur eller motionerer på anden måde. Der er en kolonihave, der skal passes, og hun læser mange historiske romaner.

Laila Foli har boet i Gislev i 24 år, så tæt på arbejdspladsen, at hun kan spadsere dertil. Hun er gift og har en voksen datter.

Reception hos Gislev, Ørbækvej 12, Gislev fredag kl. 12-14.

Hun sender fynboer ud i verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce