Hædres for 40 års tjeneste


Hædres for 40 års tjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Social- og sundhedsassistent Inge Berthelsen, Hollændervej 30, Middelfart, er indstillet til modtagelse af Dronningens Fortjenstmedalje i sølv i anledning af sit 40 års jubilæum mandag.

Inge Berthelsen er ansat ved psykiatrisk afdeling, P5, Odense Universitetshospital.

Hun blev antaget af Statshospitalet i Middelfart som elev i sindsygepleje, og fra den 1. oktober 1966 gennemgik hun herefter den 1-årige plejeruddannelse. Hun tog efteruddannelse for plejere i 1983.

I 1967 blev hun ansat som aspirant som plejerske i Middelfart og arbejdede i denne periode mest med gerontopsykiatriske patienter, senere blev hun ansat som tjenestemand med funktion i forskellige afsnit.

I perioden 1972 -1974 var hun hjemmegående for at passe to børn, der er kommet til.

Herefter arbejdede hun igen i forskellige afsnit i Statshospitalet i Middelfart. I 1993 blev Inge Berthelsen ansat i afsnit PM 20, som var et åbent afsnit med plads til 12 langtidsindlagte patienter. Afsnittet hørte under psykiatrisk afdeling P i Odense, men var fysisk placeret i Middelfart. Afsnittet var en forløber for det senere ungdomspsykiatriske afsnit i Odense.

1994 blev hun ansat i lukket afsnit P5, psykiatrisk afdeling P, Odense. Efter en orlov vendte hun tilbage som social- og sundhedsassistent. Afsnit P5 er i dag et specialiseret, intensivt lukket afsnit for primært skizofrene patienter.

Inge Berthelsen er kendt som en vellidt og dygtig kollega, som har forstået at følge med udviklingen gennem årene. Hun yder en optimal pleje overfor patienterne og bidrager konstruktivt til et godt arbejdsmiljø.

Hædres for 40 års tjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce