Fra pressefotograf til tv-Svalebøg


Fra pressefotograf til tv-Svalebøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis man efter 25 år på samme arbejdsplads stadig kan smile hver dag, når man kommer på arbejde, så har man gjort noget rigtigt. Nils Mogensen Svalebøg har været ansat 25 år på Fyens Stiftstidende som pressefotograf mandag, og han har forstået at vælge rigtigt.

Nils Mogensen Svalebøg blev udlært på Randers Amtsavis og kort tid efter kom han til Fyens Stiftstidende. I sin tid på avisen har han løst alle typer af opgaver.

Han kan snakke med alle høj som lav. For ham spiller det ingen rolle om opgaven handler om den fattige på gaden, eller om det er direktøren, der skal stilles skarpt på. Det er en vigtig ingrediens når man arbejder som professionel pressefotograf.

Udover arbejdet som pressefotograf har Nils Mogensen Svalebøg også sit eget forlag, kaldet Forlaget Svalebøgen. Her skriver og udgiver han bl.a. bøger om sin elskede hobby lystfiskeriet.

Det seneste års tid har han skiftet sine almindelige kameraer ud med et videokamera. Han fungerer som ankermand på Fyens Stiftstidendes web-tv satsning.

Det kræver sin mand at starte sådan et helt nyt projekt op, men for Nils Mogensen Svalebøg er det lykkedes fuldstændigt. Han er gået til opgaven med et fantastisk engagement og gå-på-mod, og blandt hans gode kolleger kalder man konsekvent web-tv satsningen for TV - Svalebøg.

Den nye rolle passer ham godt, og han har for alvor fundet den rette hylde.

Fra pressefotograf til tv-Svalebøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce