Fra de syv have til Nyborg


Fra de syv have til Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæum 25

Produktionschef Martin Hoelgaard, Ansgarvej 7, Nyborg, har 25-års jubilæum i Koppers Denmark A/S, Nyborg, den 1. februar.

Martin Hoelgaard kommer fra Struer, men flyttede til Fyn, da han startede på Maskinmesterskolen i Odense, hvorfra han fik sit maskinmesterbevis. Siden har han gjort militærtjeneste i søværnet og sejlet på de syv verdenshave som førstemester for A.P. Møller.

Da Tjærekompagniet i 1985 søgte en driftsmester til at lede et skiftehold på destillationsanlægget, søgte og fik Martin Hoelgaard stillingen. Siden blev han forfremmet først til chef for tanklageret og så til produktionschef, som er den stilling, han bestrider i dag.

Han har de seneste år rejst en del for firmaet, da hans interesse for skibe og søfart har gjort ham selvskrevet til at deltage i virksomhedens logistiske aktiviteter i europæiske havnebyer.

Martin Hoelgaard er engageret både i virksomhedens drift og i personaleforhold. Han har siddet i samarbejdsudvalget, siden det blev oprettet, og gør her en stor indsats for trivsel og arbejdsmiljø.

I fritiden er Martin Hoelgaard ifølge kolleger en entusiastisk badmintonspiller og efter eget udsagn en habil bowlingspiller. Han er friluftsmenneske med interesser inden for jagt og fiskeri, og kan herudover træffes meget tidligt om morgenen, når han tager sit bad i Nyborg Fjord - sommer og vinter!

Han finder også tid til familien, der består af konen Leni og børnene Marie, Katrine og Mads, som sammen nyder sommerhus, båd, ferierejser og overlevelsesture, når de har fri.

Reception i virksomheden, Avernakke 1, Nyborg, fredag den 12. februar kl. 14-16.

Fra de syv have til Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce