Fast arbejde i offshore


Fast arbejde i offshore

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maskinmester Dennis Slot Jensen, Dæmningen 91, Middelfart har 25 års jubilæum hos FORCE Technology i Esbjerg tirsdag.

Dennis Slot Jensen blev oprindelig uddannet i ØK med bl.a. praktik på Nakskov Skibsværft og et års sejltid. Derefter læste han til udvidet maskinmester på Fredericia Maskinmesterskole, og kort efter blev han ansat i Esbjerg hos det daværende Svejsecentralen, nu FORCE Technology.

I de første år arbejdede Dennis Slot Jensen inden for offshore med kvalitetssikring af procesanlæg. Arbejdet omfattede bl.a. kontrol af materialer og anden dokumentation for kvalitet af rørsystemer, beholdere og bærende konstruktioner. Jobbet medførte flere års arbejde på platforme i Nordsøen.

Her lagdes grunden til Dennis Slot Jensens interesse for- og senere specialisering i mekanisk prøvning af stålmaterialer. I de sidste 19 år har han været ansvarlig for FORCEs mekaniske prøvning af materialer i Esbjerg, hvor den allerstørste efterspørgsel kommer fra offshore industrien, der nu godt og vel har erstattet fiskeriet i Esbjerg.

Dennis Slot Jensen har lige siden uddannelsen på Fredericia Maskinmesterskole været bosat i Middelfart-området, de sidste mange år i Strib.

Reception: FORCE Technology, Øster Gjesingvej 7, Esbjerg fredag den 8. august kl. 15.

Fast arbejde i offshore

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce