En nøgleperson på OUH


En nøgleperson på OUH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 år: Overassistent Mette Voight, Søparken 5, Odense S, har været ansat 25 år på Odense Universitetshospital søndag.

I dag er Mette Voight et af omdrejningspunkterne i OUH's Ledelsessekretariat - fra 1. juni Direktionssekretariatet - hvor hun er sekretær for sekretariatschefen, udarbejder dagsordener til direktionsmøderne, deltager i behandlingen af klagesager plus mange andre opgaver. For eksempel er det også Mette Voight, der sørger for, at hospitalets jubilarer bliver omtalt i aviser og personaleblad.

Oprindelig startede hun som kontorelev på den fynske amtsgård, inden hun som udlært to år efter søgte og fik stilling på Odense Sygehus på Forstanderindens kontor med Kirsten Roland som chef.

Lige siden har hun, bortset fra en forældreorlov og tre kortere udflugter til et job som sekretær for oversygeplejersken på afdelingerne E, F og Z, til forkontoret hos en speciallæge samt til det daværende Personaleudviklingskontor, arbejdet i nærheden af hospitalets topledelse.

Undervejs ændrede forstanderinden sin titel til chefsygeplejerske, kontoret skiftede navn til Ledelsessekretariat og hospitalet fik vokseværk, så seks direktører nu står i spidsen for det samlede OUH Odense Universitetshospital - Svendborg Sygehus.

Mette Voight fulgte med hele vejen, for hun har altid syntes, at ændringerne medførte nye spændende udfordringer og arbejdsopgaver, og kolleger og chefer har i hverdagen glæde af en hjælpsom og imødekommende sekretær.

Privat har Mette Voight og familien med et stort livsmod håndteret modgang og svær sygdom. De nærmeste fylder meget i hendes fritid, men der bliver også tid til at skrive festsange til familie og kolleger, spille banko og ved sommertid at forsøge sig som sælger på fynske kræmmermarkeder.

Reception

I mødelokale 14 på første sal i Kløvervænget 8, Odense C mandag den 2. juni fra kl. 9.30 til 11.

En nøgleperson på OUH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce