Eksperten på Høreklinikken


Eksperten på Høreklinikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40 år: Lægesekretær Lone Hein Hansen, Gråbrødre Plads 1, 1-29, Odense C, har været ansat 40 år ved Odense Universitetshospital søndag

Lone Hein Hansen blev ansat den 1. juni 1968 ved Høreklinikken, hvor hun ret hurtigt blev sekretær for en af afdelingens overlæger, og hun var sammen med overlæge Blegvad en vigtig igangsætter, da afdelingen indførte elektrofysiologisk undersøgelsesteknik i 1980'erne. Da edb i 1990'erne blev indført i afdelingen, var Lone Hein Hansen også her en vigtig ressourceperson.

Den 1. juli 1990 tiltrådte hun som kontorleder i afdelingen, og bestred denne frem til 1. oktober 2007, da hun som et led i sin seniorordning overgik til alm. sekretærstilling.

Igennem årene har Lone Hein Hansen dygtiggjort sig. Blandt andet har hun gennemført Sygehusvæsenets funktionslederuddannelse, allerede kort tid efter hun tiltrådte som kontorleder. Hun har også taget merkonomuddannelse i sin fritid, og i sit mangeårige engagement i Hjemmeværnet har hun deltaget i mange kompetencegivende kurser.

Lone Hein Hansen har i sit 40-årige virke på Høreklinikken tilegnet sig uvurderlig viden om alt med relevans for Høreklinikken. Hun har varetaget mange specielle funktioner i sin tid som kontorleder, og været en uvurderlig partner for afdelingens ledende overlæge. Hun har på sin altid engagerede måde formået at være på forkant med nye tiltag, og forstået at få det formidlet ud til det øvrige personale.

Som leder har Lone Hein Hansen altid været vellidt blandt personalet. Hun har med sit positive sind foregået med et godt eksempel, og været til inspiration for mange. Hun har et fantastisk organisationstalent, som afdelingen har nydt godt af. Dette engagement har også medført, at Lone Hein Hansen har ønsket at skabe så god en start for sin efterfølger som muligt. Det er en af grundene til, at Lone Hein Hansen har ønsket en seniorordning det sidste år før pensionering, hvor hun står til rådighed for den nye kontorleder med oplæring, hjælp og bistand af enhver art.

Lone Hein Hansen har altid loyalt varetaget Høreklinikkens og sygehusets interesser såvel internt som eksternt. Hun er en god kollega/leder, der altid står til rådighed med sit varme sind og store smil. 

Eksperten på Høreklinikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce