Ærlig og kontant rådgiver jubilerer


Ærlig og kontant rådgiver jubilerer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæum 40

Kunderådgiver Jonna Hansen, Østerled 4, Faaborg, har været ansat 40 år i Sparekassen Faaborg i morgen.

Jonna Hansen er lidt af en levende legende i Sparekassen Faaborg. Da hun i 1970 startede som elev, var der ingen, der havde forestillet sig, at kunderne en dag ville ordne de fleste dagligdags bankforretninger hjemmefra på en computer.

Hun var med, dengang Sparebussen som en rullende filial besøgte de sydfynske landsbyer. Hun har været leder af afdelingen på Torvet i Faaborg, indtil hun selv sagde ledergerningen fra for at koncentrere sig mere om familien. Og hun har siddet otte år i Sparekassens bestyrelse, hvor hun i øvrigt var med til at ansætte nuværende direktør Preben Lykkegaard.

Fire årtier i banken har budt på mange sjove oplevelser for den servicemindede og pligtopfyldende rådgiver. Hun var i sin tid med til at køre en ny Mercedes til Malaga for en af sine egne kunder, der boede i Spanien.

Det var også Jonna Hansen, der tog ud til en kunde på et plejehjem i lokalområdet og hjalp med at sortere regningerne og sørge for, at der var orden i regnskaberne.

"Private banking" er et forholdsvis nyt begreb i bankverdenen, men rådgivere som Jonna Hansen har praktiseret det i hele deres karriere.

Kollegerne beskriver hende som den slags kunderådgiver, der vil gå igennem ild og vand for sine kunder. Men hun er også typen, der kræver rene linjer og ærlighed fra kunderne.

Til gengæld har de altid kunnet regne med en ærlig og yderst loyal rådgiver, som med en kontant og direkte facon har skruet mange faaborgenseres privatøkonomiske rammer sammen på bedst mulige måde.

Men nok er hun glad for at være kunderådgiver, men det er titlen og rollen som mormor for Sofia på 3 år, der gør Jonna Hansen stolt og får hende til at smile bredt.

I det hele taget fylder familien meget, og Jonna Hansen har da også valgt at gå lidt ned i tid, så der fremover bliver lidt mere tid til at passe familie og venner.

Reception mandag kl. 14-16 i afdelingen på Torvet 6 i Faaborg.

Ærlig og kontant rådgiver jubilerer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce