45


45

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Systemoperatør Birthe Jensen har 45-års jubilæum hos Patriotisk Selskab, Ørbækvej 276, Odense SØ, lørdag.

Birthe Jensen kom til Patriotisk Selskab den 1. november 1963 efter få års ansættelse hos Hårby Traktorkompagni, hvorfra hun er udlært kontorassistent.

De første år var hun hovedsageligt beskæftiget med administrative opgaver i form af renskrift af landbrugsregnskaber, telefonbetjening og diverse bogholderiopgaver. Ligesom hun frem til 1. november 1986 fungerede som sekretær for lederen af økonomiafdelingen.

I 1967 deltog Birthe Jensen i udviklingen af benchmarking håndbogen Driftsanalyser. Bogen - der er udgivet hvert år siden 1967 - betragtes fortsat som værende en unik håndbog indenfor landbrugserhvervet. Hun har i alle 41 år været ansvarlig for den praktiske udarbejdelse af bogen.

I 1985 var Birthe Jensen med i etableringen af Selskabets edb-afdeling. Efterfølgende har hun haft ansvaret for Patriotisk Selskabs AS/400, herunder den daglige drift af tilhørende printere. Birthe Jensen har været superbruger på regnskabssystemet L2000, herunder udarbejdelse af vejledninger og inputbilag. I relation til it øvrigt skal det nævnes, at hun i perioden 1985-2007 var en af Selskabets drivende kræfter i ved samarbejde i JDC (Jordbrugernes Data Central).

Hun er kendt som en utrolig flittig person, der ikke slipper en opgave før den er færdiggjort, dette uanset at det kræver at både natten og weekenden tages i brug. Hun fratræder den 30. november for at gå på pension.

Kombineret jubilæums- og afskedsreception den 31. oktober kl. 13.30-15.30 på Patriotisk Selskabs adresse i Odense.

45

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce