40


40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teknisk assistent Hanne Irene Jørgensen, Møllebakken 19, Odense S, har været ansat 40 år i Alectia A/S, tidligere Birch & Krogboe A/S, tirsdag.

Hanne Irene Jørgensen er uddannet teknisk assistent fra Odense Tekniske Skole i 1966. Som færdiguddannet arbejdede hun de første to år som gartnermedhjælper, inden hun startede hos Birch & Krogboe A/S.

Hun har i tidens løb arbejdet som assistent inden for både konstruktioner, el og vvs, dog med hovedvægt på vvs-installationer og med speciale i sprinkleranlæg. Det første projekt var tegninger til Statens Åndssvageforsorg på Skaboeshusevej, det nuværende Strandvænget.

I kortere perioder har hun været udstationeret både på OUH og på SDU som assistent for byggetilsynet.

I slutningen af 80'erne og 90'erne projekterede Hanne Irene Jørgensen sprinkleranlæg til Privatsygehuset The Mermaid Clinic, og hun var bl.a. med ved projekteringen af vvs-entrepriser på Aabenraa Sygehus og på udbygningen af Rosengårdcentret i Odense.

I de senere år har Hanne Irene Jørgensen ud over tegning og projektering af bl.a. blandestation for Centralapoteket på OUH, samt fjernvarmekonvertering ligeledes på OUH, brugt en stor del af sin tid på udarbejdelse og vedligeholdelse af et digitalt arkiveringssystem og arkiveringsarbejde.

I dag er hun gået på efterløn, men har bevaret kontakten til arbejdsmarkedet, idet hun fortsat arbejder som assistent i firmaet, men på nedsat tid.

40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce