Lene Frost, Ladegårdsgade 41A, Assens, har 40 års jubilæum hos Broen A/S, Broen LAB, tirsdag.

Lene Frost indledte sin karriere på Broen på lageret og i forsendelsen som pakkedame, hvor hun var en kort årrække frem til 1972. I årene efter 1972 var Lene Frost ansat i malerafdelingen og arbejdede med lakering af komponenter til lab- og nødbrusermontagen frem til 1976, da hun startede som montagedame i LAB's montageafdeling.

Lene Frost blev efter nogle få år i montagen teamkoordinator og blev i 2002 udnævnt til værkfører for denne produktionsgruppe - og senere for hele LAB produktionen. Lene Frost har gennem alle disse år været med til at udvikle montage- og afprøvningsmetoder samt været ansvarlig for den daglige afvikling af ordrer i områderne. Hun har passet disse ansvarsområder særdeles professionelt gennem alle årene, og det gælder også i dag, hvor udviklingen for alvor har taget fart, og afdelingerne er blevet udvidet.

På det private plan fylder familien, og specielt børnebørnene, meget i Lene Frosts liv. Hun er ligeledes med i en LAB-baseret "tøseklub", der mødes en gang om måneden, og hvor mange forhold vendes under indtagelse af ost og rødvin. Fritiden tilbringes også gerne i selskab med en god bog, og Lene Frost er i allerhøjeste grad til sol og sommer og strand.

Reception hos Broen LAB, Drejervænget, tirsdag kl. 13.30.