40


40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sygeplejesekretær Bodil Astrup Enghoff, Ådalsvej 235, Odense SV, har 40 års jubilæum ved Odense Universitetshospital torsdag.

Hun er ansat ved neurologisk afdeling N, OUH, hvor hun har været siden 1. september 1972.

Bodil Enghoff har sit virke i receptionen i sengeafsnit N1 og er her afsnittets midtpunkt og den person, der trods stor travlhed og hektisk aktivitet formår at bevare roen og overblikket.

Hun er meget imødekommende, venlig og professionel i sin omgang med patienter og pårørende. Med sit stille og rolige væsen er hun med til at skabe en god stemning og et godt samarbejde med kolleger og øvrige samarbejdspartnere i såvel N1 som hele afdeling N. Utallige er de nye sygeplejersker, sygehjælpere og social- og sundhedsassistenter, som har nydt godt af hendes meget kompetente oplæring.

Bodil Enghoff har i de mange år i N1 været med i en rivende teknologisk udvikling og har altid været positiv og i front, når der har været behov for at udtænke nye arbejdsgange og rutiner for at lette de administrative arbejdsgange for plejepersonalet.

I sin fritid er Bodil Enghoff interesseret i kunst og litteratur og har gennem flere år læst litteraturvidenskab på Syddansk Universitet.

I forbindelse med jubilæet vil Bodil Astrup Enghoff få overrakt Dronningens Fortjenstmedalje.

40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce