40

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overlærer Tove Schütt, Drigstrup Nygade 36, Kerteminde, har været ansat 40 år på Abildgårdskolen i Odense her ved skoleårets start.

Tove Schütt har igennem årene varetaget sine undervisningsopgaver ansvarsfuldt, velforberedt og med stor empati for sine elever, hvilket der er ekstra behov for i de specialklasser, som hun har undervist i de sidste 15 år.

Inden da har hun ført elever til folkeskolens afgangsprøve i dansk og matematik og den udvidede afgangsprøve i matematik.

Derudover er Tove Schütt en person, der gennem årene velvilligt og engageret har påtaget sig en lang række af de forskellige opgaver, der også skal løses på en folkeskole. Bl.a. har hun i 35 år haft tilsyn med skolekøkkenet, hvor hun ikke altid har været lige populær, da hun vil have orden i sagerne, ligesom hun har været formand for hjemkundskabslærerforeningen på Fyn, hvor hun har været med til at arrangere Landskurser.

Tove Schütt har været formand for en af skolens tre delskoler i 8 år og siddet i pædagogisk udvalg, hvor hun bl.a. har været med til at lave pædagogiske weekender på Jørgensø og i Svendborg. Hun har med sædvanlig omhu arrangeret lejrskoler og udflugter, og når hun har været med i arrangørgruppen, så er der garanti for at tingene fungerer og er planlagt til mindste detalje.

40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce