40


40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overlærer Knud Verner Hansen, Præstegyden 11, Kerteminde, har været ansat 40 år ved Kerteminde Kommune ved det ny skoleårs start.

Knud Verner Hansen har gennem de 40 år ydet et stort arbejde for byen både som lærer på Kerteminde Skole, som beskæftigelseskonsulent ved kommunen og i sin fritid.

Han blev ansat ved skolen i 1968, og er en meget afholdt lærer og kollega. I syv år arbejdede han som beskæftigelseskonsulent ved kommunen, og da han i 1996 vendte tilbage, blev han også betroet hvervet som konsulent for uddannelse og erhverv. De sidste funktioner førte til, at han i 2004 blev ansat i det fælleskommunale vejledningscenter UUO.

Knud Verner Hansen, som er født og opvokset i Horsens, gift med Kerteminde-pigen Gitte og bedstefar til tre, har også i sin fritid ydet en stor indsats i sin hjemby. Som først aktiv og siden som leder trak han et stort læs i Nymarken og i Kerteminde Volleyball Klub ligesom han har vist sine kunstneriske evner i det lokale amatørteater.

Også til søs har man kunne møde den muntre og seje overlærer. Han har boltret sig som gast hos byens skrappe folkebåds-kaptajner og har aldrig sagt nej til en tørn eller en lukkevagt i de glade sejleres muntre lag på landjorden.

40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce