40


40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niels-Jørgen Hoffmann, Egernvænget 41, Nyborg, kan fredag se tilbage på fire årtier i bankverdenen, når han fejrer 40 års jubilæum i Nordea i Nyborg.

Han begyndte som elev i banken i 1968 i Svendborg og kom efter nogle år i andre dele af landet til Nyborg i 1973. Dengang hed arbejdsgiveren Andelsbanken, senere skiftede den navn til Unibank og for at illustrere fusionen i et større nordisk samarbejde, er navnet nu Nordea.

Niels-Jørgen Hoffmann har været med hele vejen, og visitkortet bærer tydeligt præg af, at her er en bankmand, der kan lidt af hvert. I gennem de 40 år har han således arbejdet inden for både erhvervs-, udlands- og investeringsområdet samt det private, herunder boligområdet. For at kunne give kunderne den bedst mulige rådgivning har han suppleret sin bankuddannelse med merkonom i finansiering og taget uddannelsen til statsautoriseret ejendomsmægler. Niels-Jørgen Hoffmann er en velset bankmand, der hos sine kunder er kendt for en altid ærlig og kvalificeret rådgivning.

En stor del af fritiden bruges ligeledes på at servicere andre. Det sker med frivilligt arbejde som formand for Skovparkens Grundejerforening, hvor han blev valgt ind i 1977 ved foreningens etablering, og i 1989 blev han valgt til formand for Skovparkens Antenneforening.

Reception i Nordea, Gl. Torv 2, Nyborg, fredag kl. 12-14.

40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce