40


40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bankfuldmægtig, vurderingsmand Preben Uhrbrand, Engløkken 4, Agedrup, har været ansat 40 år i Arbejdernes Landsbank i Odense, fredag.

Tal og mennesker har altid været en stærk kombination i Preben Uhrbrands professionelle liv, og det var måske det, der gjorde udslaget, da han som ganske ung valgte at blive bankmand i stedet for skolelærer.

Han fik sin grundlæggende bankuddannelse og en handelsmedhjælpereksamen i bankens fynske center, der den gang lå i Asylgade i Odense. Senere fulgte de videreuddannelser, der den gang hørte til den finansielle branche.

I 30 år har han fortrinsvis beskæftiget sig med jobbet som kasserer, inkl. den fireårige periode i midten af 70'erne, hvor han arbejdede i bankens filial i Højstrup. Men fra årtusindeskiftet blev det en mere sjælden foreteelse at møde Preben Uhrbrand forrest i banklokalet, idet han gennemgik uddannelsen som vurderingsmand for Totalkredit.

Som vurderingsmand holder han et vågent øje med de omskiftelige forhold på boligområdet, og selv om temperaturen er faldet en del på det danske boligmarked, har banken fortsat et stigende antal boligfinansieringer.

Fritiden har han og hustruen Birgit, som er ansat i bankens filial i Vollsmose, ikke problemer med at få til at gå. Parret bor på et husmandssted i Bullerup, hvor der er god plads til den store hobby med heste.

Åbent hus i banken, Fisketorvet i Odense kl. 14-16.

40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce