40 år i landbrugets tjeneste

Rune Munch-Andersen.

40 år i landbrugets tjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæum

Seniorkonsulent Rune Munch-Andersen kom til Patriotisk Selskab i august 1969, og kan således fejre 40 års jubilæum.

Han har i hele sin lange ansættelsesperiode været en fremsynet og nytænkende planteavlskonsulent og har som sådan været en vigtig del af den løbende udvikling af Selskabets planteavlsafdeling, herunder ikke mindst udviklingen af konceptet "udvidet planteavlsrådgivning".

Rune Munch-Andersen er uhyre energisk og ambitiøs i sit arbejde og stiller store krav til såvel sig selv som Selskabets kunder. I Selskabet og ikke mindst blandt kunderne kendes han som en dygtig, arbejdsom og kompetent medarbejder og rådgiver.

Indenfor landbrugsrådgivningen generelt er han kendt som en yderst professionel og vidende rådgiver, således var han i en årrække ofte indleder ved diverse konferencer og temadage rundt om i landet. Endvidere er han aktiv skribent i landbrugsfaglige tidsskrifter. Rune Munch-Andersen har i sit lange ansættelsesforhold haft ansvaret for oplæring af mange unge kolleger.

Fritiden fordrives med bl.a. dans, badminton, tennis og finere madlavning, alle aktiviteter der kan kombineres med endnu en hobby - et rigtig godt glas rødvin.

Reception fredag den 21. august kl. 13.30-15.30 på Patriotisk Selskabs adresse, Ørbækvej 276, Odense.

40 år i landbrugets tjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce