25


25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uddannelses- og erhvervsvejleder Knud Aage Larsen, Tønneskovrækken 71, Rynkeby, har været ansat i 25 år på Odense Tekniske Skole lørdag.

Knud Aage Larsen blev første gang ansat på skolen i 1979 som timelærer i Murerafdelingen. Han deltog i kursus inden for renovering og blev spurgt, om han havde lyst til at undervise lærlinge. Han havde ikke dengang forestillet sig, at det skulle føre til 25 års ansættelse på Odense Tekniske Skole.

I 1982 blev Knud Aage Larsen første gang fastansat, og valgte i den efterfølgende ti-årige periode flere pauser i sit ansættelsesforhold på skolen. Siden 1992 har Knud Aage Larsen været fastansat i afdelingen for tekniske designere.

Han er uddannet murer i 1968. I forbindelse med sin ansættelse på skolen blev han uddannet byggetekniker og fik sin pædagogiske uddannelse i 1994.

Knud Aage Larsen har ud over undervisning også i en kort periode været tillidsrepræsentant og har siden 2000 fungeret som uddannelses- og erhvervsvejleder for teknisk designer-uddannelsen.

Reception på Munkebjergvej 130, indgang 3A, mandag den 3. december kl. 15-17.

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce