25

Adm. dir. Lars Bram fra Grafisk Arbejdsgiverforening.
Foto: HUNG TIEN VU

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Administrerende direktør i Grafisk Arbejdsgiverforening Lars Bram, Poppelvej 61, Odense M, har været ansat i den grafiske organisationsverden i 25 år lørdag.

Efter kandidateksamen blev Lars Bram efter en kortvarig beskæftigelse i det offentlige ansat i Københavns Bogtrykkerforening, Reprolauget i Danmark og Bogbinderlauget i Danmark i 1982. I forbindelse med dannelsen af GO overtog han ledelsen af organisationens juridiske afdeling.

Ved dannelsen af Grafisk Arbejdsgiverforening i 1991 blev Lars Bram leder af den nyetablerede forenings juridiske afdeling, og blev samtidig stedfortræder for den administrerende direktør. I 1997 blev han direktør og i 2000 administrerende direktør.

I årene har Lars Bram bl.a. oplevet de store konfrontationer mellem fagforbundene og de grafiske virksomheder omkring retten til at producere de grafiske produkter.

Som administrerende direktør har Lars Bram været med til at gennemføre en større omstrukturering af Grafisk Arbejdsgiverforening, så organisationen i højere grad afspejler den grafiske branche.

Reception i GA, Helgasvej 26, Odense M, ferdag den 30. november kl. 13-16.

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce