25


25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plejer Helle Lizzi Heilmann, Christiansgade 46B, st., Odense C, har været ansat ved Odense Universitetshospital 25 år mandag.

Helle Lizzi Heilmann er ansat ved Psykiatrisk Afdeling P. Hun har i de 25 år arbejdet inden for forskellige områder af psykiatrien såvel i lukket som i åbent afsnit. Hun har siden 2002 været ansat i afsnit P8, som behandler patienter med depressioner og manier.

Helle Lizzi Heilmann er en rigtig god kollega og afholdt af alle. Hun kendetegnes som loyal, arbejdsom og med et højt fagligt niveau.

Det er altid givende at være i nærheden, når diskussionerne går på etiske og moralske problemstillinger eller dilemmaer. Det er emner, der optager Helle meget, og i disse sammenhænge mærkes hendes engagement, alsidighed og sociale bevidsthed. Både fagligt og personligt er Helle altid på vej. Aktuelt er hun i gang med en tværfaglig diplomuddannelse i psykiatri, som afsluttes primo 2008.

Hun har været tillidsrepræsentant siden januar 1999 og er næstformand i Afdeling P's Med-udvalg. Hun er en dygtig tillidsrepræsentant, og der er også stor respekt om denne del af hendes arbejde.

Hendes fritid bliver først og fremmest brugt på familie og venner, aktiviteterne er mange bl.a. deltagelse i Eventyrløbet og kajakroning. Hun kan også lide at rejse, og et af de foretrukne steder er Mallorca.

Som noget forholdsvis nyt har hun sammen med sin mand Michael anskaffet sig en campingvogn og golfudstyr.

Reception i auditoriet Psykiatrisk Afdeling P, OUH kl. 13.

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce