25


25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afdelingssygeplejerske Edith Brandt, Munkebjergvej 8, Odense C, har været ansat 25 år i Fyns Amt/Region Syddanmark torsdag.

Edith Brandt er uddannet ved Sygeplejeskolen i Odense i 1973.

Fra 1977 til 1979 arbejdede hun som 1. assistent ved intensiv/opvågningsafdelingen på OUH. Herefter fulgte seks år som afdelingssygeplejerske på medicinsk kardiologisk afdeling, hvor hun sideløbende med arbejdet tog diplomuddannelse i ledelse ved Danmarks Sygeplejerskehøjskole. Edith Brandt havde også et års orlov, som blev brugt som underviser på Sygeplejeskolen i Odense.

Fra 1985 til 1997 var hun afdelingssygeplejerske på medicinsk afdeling på Sønderborg Sygehus, og siden 1998 har hun arbejdet som afdelingssygeplejerske ved Hæmodialyseafsnitttet, Afdeling Y, OUH.

Her formår hun som leder for 70 medarbejdere at skabe en rummelig arbejdsplads, hvor hver enkelt medarbejder udfordres og oplever stor handlefrihed.

Edith Brandt er bevidst om, at hun også selv skal udfordres og udvikles. Hun har således gennemført Sundhedsvæsenets Lederuddannelse i 2002, været ansat som konsulent i afdelingen for Ledelse og Samarbejde og medvirket til at gennemføre hospitalets undersøgelse af alle lederes kompetencer og udviklingsbehov. Edith Brandt har endvidere i samarbejde med personalet på Patienthotellet arbejdet med at udvikle undervisningsmateriale, der bruges til personalet med henblik på at opnå bedre flow i arbejdslivet.

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce