25


25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udviklingschef Ivar Magnusson, Væbnerhatten 183, Odense SØ, har tirsdag været ansat 25 år hos Newtec A/S, Stærmosegårdsvej 18, Odense M.

Ivar Magnusson er født på Island, men opvokset på Fyn. Efter studentereksamen fra Sct. Knuds Gymnasium studerede han på Odense Teknikum, hvorfra han i 1984 dimitterede som elektro­ingeniør med speciale indenfor svagstrøm.

Umiddelbart herefter blev Ivar Magnusson ansat hos Newtec, der dengang holdt til på Herluf Trollesvej 14. Opgaven for den unge ingeniør var  - i samarbejde med virksomhedens stifter, Gunnar Petersen - at forestå udvikling af elektronik og styring af kombinationsvejemaskiner til frugt og grøntsager.

Ivar Magnusson er i dag leder af Newtec’s afdeling for elektronikudvikling, omfattende styring for veje- og pakkemaskiner samt "aftersale".

Med sin store, dedikerede indsats for og med Newtec har Ivar Magnusson sammen med engagerede kolleger været med til at opbygge virksomhedens velkendte produktprogram og udvikle firmaet. Han er anerkendt som en dygtig, vedholdende og kreativ kollega, værdsat af kunder og forhandlere.

Karakteristisk for hans engagement er, at han på jubilæumsdagen er på tjenesterejse for Newtec.

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce