25


25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Social- og sundhedsassistent Hanne Karin Hansen, Bjørnemosevej 8, Odense M, har været ansat 25 år på Odense Universitetshospital søndag.

Hanne Hansen blev i 1985 uddannet sygehjælper og i 1996 omskolet til social- og sundhedsassistent, og har siden været ansat i Lungemedicinsk Afdeling J, hvor hun yderligere har efteruddannet sig gennem "Den Medicinske Social- og Sundhedsassistentuddannelse".

Derudover har Hanne Hansen udviklet sine kompetencer som praktikvejleder, hvor hun med sin store faglige viden og sit personlige overskud har ydet en værdifuld indsats i afdelingens uddannelsesopgave.

Hun har ligeledes en årrække været afdelingens meget dygtige sikkerhedsrepræsentant, indtil hun i 2008 valgte at blive tillidsrepræsentant lige inden konfliktperioden. I denne sammenhæng udviste hun stort overblik og løste opgaven til alles tilfredshed.

Hun er højt respekteret for sin rolige, faglige og saglige håndtering af selv meget komplekse problemer, og hun har evnen til at holde fagligt fokus i udfordrende situationer, er troværdig og indgår altid i en ærlig, konstruktiv og konsensusskabende dialog.

Som mangeårigt medlem af afdelingens medarbejderudvalg har Hanne Hansens ligefremme og ukomplicerede væremåde skabt tillid til, at enhver udfordring kan imødekommes. Hun har netop påtaget sig ansvaret for næstformandsposten i udvalget.

Hanne Hansen er kendt for sin naturlige venlighed og gode humør. Hun har let til latter og spreder smil omkring sig. Hun indgår som en altid aktiv og energisk deltager i afdelingens sociale arrangementer.

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce