25

Foto: unknown

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Souschef Henny Schack, Ryttervejen 14, Odense NØ, har 25 års jubilæum i forsikringsklubben GF-FYN søndag.

Henny Schack er udlært i en lingeriforretning, men efter nogle år som hjemmegående tog hun springet ud i forsikringsverden. Sammen med klubbens daværende forretningsfører Birthe Jansen betjente Henny Schack klubbens medlemmer fra adressen Claus Bergsgade 4. I 1992 flytter klubben rundt om hjørnet til nuværende adresse, Overgade 34.

Henny Schack har i alle 25 år været i front med hensyn til kontakten til såvel de nye som gamle medlemmer, som ringer til, eller besøger klubbens kontor for råd og vejledning. I 1994 avancerede hun til overassistent og i 2006 til klubbens souschef. Henny Schack gør en ære i at betjene alle på den bedste måde. Alle bliver mødt med stor imødekommenhed og hun er blevet fast forsikringsrådgiver for rigtig mange.

Henny Schack er oplært i den gamle skole og har i gennem de mange år gennemgået et utal af forsikringskurser, så hun i dag er klubbens omvandrende leksikon for sine kollegaer. Omhu, præcision, akkuratesse, pligtopfyldelse er alle ord fra den gamle skole, som hun er en mester i.

Reception hos GF-FYN, Overgade 34 Odense, mandag den 2. februar kl. 15-17. 

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce