25


25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Social- og sundhedsassistent Annette Abildgaard, Munkemaen 10, Odense N, har været ansat 25 år på Odense Universitetshospital søndag.

Annette Abildgaard startede sin karriere som sygehjælper i 1982 på Sanderum Plejehjem. Herfra kom hun i 1985 i afløserpuljen, hvorfra hun i 1988 blev fastansat på Onkologisk Afdeling R1 (nu Hæmatologisk Afdeling X1). I 2000 tog hun eksamen som social- og sundhedsassistent.

Annette Abildgaard er en medarbejder, som alle personalegrupper sætter stor pris på samarbejdet med, også de eksterne, som specielt kommer til udtryk gennem hendes virke på RO. Hun er altid tjenstvillig, en selvstændig faglig dygtig medarbejder og kollega, som man trygt kan uddelegere mangeartede arbejdsopgaver til. Hun er tillige meget afholdt af patienterne, som hun yder en omsorgsfuld og kompetent sygepleje.

En opgave er evaluering fra afdelingens elever, som hun yder på en kompetent og positiv måde. Hun er kendt som en god kollega, hvis afdelingen akut står og mangler en senvagt, når en kollega skal hente børn.

I sin fritid ynder hun at tage med sin mand John i sygehusets forskellige sommerhuse samt på udenlandsrejser og ikke at forglemme at nyde børn og børnebørn.

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce