25


25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Social- og sundhedsassistent Allis Møldrup Jensen, Elmedals Allé 3, Odense SV, har søndag 25 års jubilæum ved Odense Universitetshospital.

Hun blev i 1985 uddannet som sygehjælper og i 1996 opskolet til social- og sundhedsassistent. Hun har siden 1998 været ansat i Lungemedicinsk Afdeling J - kun afbrudt af en kortvarig periode fra 2006 - 07, hvor hun søgte til den kirurgiske del af det lungemedicinske speciale for yderligere at kvalificere sig.

I 2002 - 03 tog hun efteruddannelsen "Den Medicinske Social- og Sundhedsassistentuddannelse", som blev afsluttet med et udviklingsprojekt i grundlæggende sygepleje.

Hendes særlige interesseområde er uddannelse af social- og sundhedsassistentelever, og hun har fungeret som en særdeles kompetent og afholdt praktikvejleder i en årrække. Et andet interesseområde for Allis Jensen er sikkerhedsarbejdet. Hun har siden 2008 været sikkerhedsrepræsentant og har allerede anvendt udøvet stor indsats inden for området. Endelig har hun siden 2008 været en del af afdelingens medarbejderudvalg, hvor hun udfører en aktiv og engageret indsats som fortaler for kollegernes interesser i afdelingen.

Supplerende til sine færdigheder inden for uddannelse, organisation og arbejdsmiljø er Allis Jensen kendt og respekteret for sit aldrig svigtende faglige fokus på helhedssygeplejen. Hendes faglige overblik understøtter hendes evne til at håndtere vanskelige situationer og skabe ro og tryghed blandt patienter og personale.

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce