25


25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bankassistent Olga Vingborg, Birkevej 15, Odense M, har været ansat i 25 år i Arbejdernes Landsbank mandag. Hun arbejder i bankens produktionscenter i Odense.

Olga Vingborg er født og opvokset i Hejnsvig ved Billund, og hun fik sin grundlæggende kontoruddannelse på Landbrugscentret i Grindsted.

Da hun efter endt uddannelse som kontorassistent fik mulighed for at få et job i Arbejdernes Landsbank i Vejle, benyttede hun lejligheden til at skifte branche. Efter starten i banken har hun tilegnet sig de nødvendige specialer ved at gennemgå både den 1- og 2-årige bankskole.

Behandling af lånesager og bolighandler har altid været hendes speciale, og da banken i 2005 etablerede tre centrale produktionscentre, tog hun imod en ny stor udfordring som medarbejder i bankens produktionscenter i Odense, der servicerer 24 af bankens filialer i Jylland og på Fyn.

Hun synes så godt om jobbet og byen, at hun efter en periode som pendler tog skridtet fuldt ud og flyttede sin private bopæl fra Vejle til Odense.

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce