25


25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Personalekonsulent Niels Simonsen, Lungstedløkken 34, Bellinge, Odense SV, har været 25 år ansat på Odense Universitetshospital mandag.

Efter at have afsluttet uddannelsen som sygehjælper på Odense Sygehus i 1976, blev Niels Simonsen ansat som sygehjælper.

Han var gennem årene tilknyttet forskellige afdelinger på sygehuset, men som det engagerede menneske han er, var han lige fra sin ansættelse også aktiv som tillidsrepræsentant og i fagforeningen Dansk Kommunalarbejder Forbund, nu FOA.

Han blev hurtig et kendt ansigt både på afdelingerne og blandt sine kolleger og organisationsarbejdet førte til, at han i 1994 blev valgt som formand for Social- og Sundhedssektoren under FOA-Odense.

I seks år havde Niels denne post, men ønskede så nye faglige udfordringer. I 2000 blev han ansat som personalekonsulent i det daværende Sygehus Fyn, og fortsatte i en lignende stilling på Odense Universitetshospital i 2003. Her arbejder Niels Simonsen især med overenskomstforhold og lønforhandlinger, og underviser blandt andet i kunsten at forhandle.

Sygehusene på Fyn har således nydt godt af hans omfattende forhandlingserfaring, ligesom hans egne erfaringer fra den kliniske verden aftvinger respekt på begge sider af forhandlingsbordet. Samtidig er han en lun fætter, som altid har en god historie, der kan bidrage til den gode stemning.

Reception kl. 12-14 i Auditorium 1 og 2, OUH, Kløvervænget 6, Odense C.

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce