25


25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Planteavlskonsulent Hans Kristian Abildskov, Landevejen 64, Vejstrup, har været ansat 25 år hos Landboforeningen Centrovice i dag.

Han blev i sin tid ansat i Landboforeningen for Svendborg og omegn. I 1986 blev planteavlsrådgivningen inddraget i Sydfyns Landbocenter, som var et samarbejde mellem Landboforeningen og de Sydfynske Husmandsforeninger.

I januar 2001 etablerede fem syd- og østfynske landboforeninger et rådgivningsselskab - Agrogården, Fynsk Landbrugsrådgivning I/S. Dette udviklede sig til en fusion mellem foreningerne - Agrogården, Landboforeningen for Fyn og Øerne - og i 2003 flyttede arbejdspladsen til Ringe.

Senest, her i 2008, er Agrogården fusioneret med LandboFyn til det nuværende Centrovice. På trods af jubilæet har Hans Kristian Abildskov således været ansat i fem forskellige organisationer med store forandringer til følge. Han er kendt som en dygtig, grundig og pligtopfyldende konsulent med stor praktisk viden, bl.a. hentet fra sit eget mindre landbrug. Han har især interesseret sig for dyrkning af salgsafgrøder, herunder produktion af græsfrø og spinatfrø.

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce