25


25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Produktionschef Flemming Skov Jakobsen, Prices Havevej 20, Faaborg, har 25 års jubilæum i Fyens Stiftstidende koncernen fredag.

Flemming Skov Jakobsen er handelsuddannet og merkonom i markedsføring. Han begyndte i FS-regi som salgskonsulent på Vestfyns Avis/Faaborg Posten.

Efter nogle år blev han salgsleder for tre af de vestfynske ugeaviser under Fyns Stiftstidende. Dernæst blev han salgschef for de 10 ugeaviser under Øst- og Vestfyns Distriktsblade a/s.

For cirka 15 år siden blev Flemming Skov Jakobsen udnævnt til salgsdirektør for Fyns Medie Center a/s. Her startede opbygningen af vejviser-afdelingen + FMC´s tegnestue.

Fra 1999 og godt et år frem var han adm. dir. for Fyns Medie Center. Efter fusionen og nedlæggelsen af FMC som selvstændigt selskab flyttede han med til Blangstedgårdsvej, hvor han nu er produktionschef i salg- og markedsafdelingen og for tiden også har fået en spændende opgave som konsulent på Svendborg Tryk a/s, der står over for store udvidelser.

Fritiden bruger Flemming Skov Jakobsen bl.a. på familien, rejser, storbyferie og weekend-afslapning i Flensborg. Han er også musikelsker med alt fra opera til B.B. King, og finder sig vældig tilpas på ture på motorcyklen.

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce