25


25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Social- og sundhedsassistent Yrsa Ragnhild Clausen, Niels Juels Alle 144, Odense SV, har været ansat 25 år ved Odense Universitetshospital søndag.

Yrsa Ragnhild Clausen begyndte uddannelsen som sygehjælper på Odense Sygehus og har siden 1. september 1990 været ansat i Neurologisk Afdeling N dels i fast aftenvagt dels blandende vagter.

Hun er fagligt meget dygtig og har i 1999 gennemført opskolingen til social og sundhedsassistent.

Yrsa Ragnhild Clausen har siden 1. april 2002 været tilknyttet ambulatorium ND/N5, hvor hendes funktion primært er knyttet til den daglige drift af det neurologiske daghospital ND.

Hun har stor viden og indsigt omkring rehabilitering af patienter med apopleksi og arbejder meget selvstændigt mono- og tværfagligt. Hun har et godt overblik og en god situationsfornemmelse og er med sit smilende og imødekommende væsen yderst vellidt af såvel kolleger som patienterne og deres pårørende.

Ydermere er hun meget stabil og samvittighedsfuld. Hun er altid klar til at give en hjælpende hånd og bestemt en af afdelingens faste holdepunkter i en travl hverdag for såvel erfarne som mindre erfarne kolleger.

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce