25


25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eksportchef Lars Jensen, Haveløkken 27, Odense NV har været ansat 25 år i veterinærfirmaet Jørgen Kruuse A/S, Langeskov, søndag.

Lars Jensen har som eksportchef ansvar for firmaets afsætning af produkter i flere verdensdele og har et meget udadvendt arbejde med mange rejsedage.

Kruuses produkter afsættes til over 100 lande over hele verden og firmaet udstiller ved en lang række internationale møder og kongresser. I mange år havde Lars Jensen ansvaret for kundekontakten i hele Sydeuropa. I de senere år har han dog med stort engagement opdyrket fjernere markeder som Asien, Oceanien, Mellemøsten og Afrika. Senest har Lars Jensen stået i spidsen for firmaets produkt-lanceringer over for dyrlæger i Kina.

Gennem mange år har han desuden oparbejdet en specialviden og stor kompetence omkring leverancer af veterinærudstyr til udviklingsprojekter i den 3. verden, specielt Afrika.

Lars Jensen har en særlig evne til at indstille sig på omverdenen og forstå fremmede menneskers tankegang, hvilket gør, at han er yderst respekteret af kunderne.

Hans hjælpsomhed og villighed til at give sig tid til at dele sin meget store produkt-viden og erfaring med sine kolleger gør, at han ligeledes er meget vellidt overalt i firmaet.

Reception på firmaets adresse: Havretoften 4, Langeskov, fredag, den 6. juni kl. 13.00 - 16.00.

25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce