Tæt kamp venter Bulldogs

Dale Mitchell i aktion mod Rungsted. Han er en vigtig brik for Odense Bulldogs. Senest scorede han til 3-0 mod Sønderjyske. Foto: Victoria Mørck Madsen

Tæt kamp venter Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fight, fokus og disciplin er nøgleord, hvis Odense Bulldogs skal have point med fra topopgøret i Herning fredag aften.

Ishockey: Odense Bulldogs går fredag ind i et tætpakket juleprogram med fire kampe på syv dage. Den intense uge starter med topbrag mod Herning Blue Fox fredag, hvor Odense med en sejr kan spille sig op på førstepladsen i landets bedste ishockeyrække. Assistenttræner Mads True spår en tæt kamp og tør ikke udpege en favorit.

- Det bliver en tæt og hård kamp. Herning har været meget stabile i år, og vi har spillet tætte kampe mod dem tidligere i sæsonen. Jeg vil ikke udnævne nogen af os til favoritter, for det er simpelthen så svært at sige, siger han.

Odense har vundet 2-1 og 4-2 i de tidligere interne opgør, men alligevel er det rævene fra Herning, der fører rækken med 56 point, mens Odense ånder dem i nakken med et point mindre og en kamp mere i hånden.

De mange kampe på kort tid bekymrer ikke assistenttræneren, selvom holdet er presset på bredden med den skadede back Nicolai Eriksen, to spillere til U20 VM og en mulig karantæne til canadieren Anthony Camara.

- Det er klart, at jo længere, vi kommer i sæsonen, jo mere trætte bliver vi, men vi er klar til at give den fuld gas mod Herning, og gør vi ikke det, taber vi.

- Heldigvis har vi også mange strenge at spille på, og selvom Camara skulle få karantæne, så kan vi rykke rundt i kæderne, så andre kan spille hans plads. 

Odense Bulldogs har haft en god sæson, og Mads True fremhæver især to ting som nøglen til den hidtidige succes.

- Vi spiller fremragende som hold, og så har vi en god målmand og et rigtig godt forsvar foran ham. Det kan vi bruge mod Herning, men hvis vi skal slå dem, så kræver det også, at vi er disciplinerede i vores opspil og overholder vores aftaler.

 Med en sejr mod Herning rykker Odense Bulldogs op på førstepladsen inden lørdagskampen mod bundholdet fra Hvidovre.

Kampen mod Herning spilles på udebane i Kvik Hockey Arena fredag den 15. december klokken 19.30.

Tæt kamp venter Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce