Odense Bulldogs træner igen før få timer før søndagens tredje og vigtige semifinale hjemme mod Gentofte Stars.

Ishockey: Odense Bulldogs var et halvt døgn efter skuffelsen i Gentofte igen på isen. Til en let gang træning lørdag formiddag, hvor træner Pär Johansson kunne gøre status over både stillingen i semifinale-serien og spillernes form og helbred.

Odense Bulldogs er bagud 0-2 i serien efter Gentoftes 2-0-sejr fredag aften, hvor Odense - som i første kamp i tirsdags - måtte undvære trumfen Tony Romano, der sammen med Dale Mitchell og nyligt tilbagekomne Sebastian Strandberg er holdets normale matchvindertyper.

Det er endnu ikke meldt, om Romano kan spille i den tredje kamp søndag klokken 15.00 i Odense Isstadion. Det tages der stilling til, når truppen søndag formiddag for alvor varmer op med endnu et "let gang træning".

PR-chefen Thomas Nielsen, der har fulgt Bulldogs tæt i mange sæsoner, lagde lørdag middag teksten ud efter det andet nederlag:

- Mod Gentofte er det vigtigere end mod de fleste hold, at man får det første mål. Gentofte er klar til at spille ud fra en sikker og disciplineret defensiv med udgangspunkt i en dygtig finsk målmand, og de har ikke som udgangspunkt at skabe kampen. Derfor er det vigtigt, at vi søndag endelig får slået hul på deres defensiv, lød Thomas Nielsens præcise analyse efter lørdagens træning, og han så fredag aften et Gentofte-hold uden afbud og skader.

 

 

- Gentofte havde igen Joonas Riekkinen med. Riekkinen blev far i tirsdags, men var igen med til at styre meget for Gentofte, der også har en styrke i de to finske brødre Teemu og Marko Virtala, sagde Thomas Nielsen.

Søren Pedersen havde fredag aften en stor chance for at bringe Bulldogs foran, men efter seks minutter slog Mathias Asperup til for Gentofte, da han udnyttede en chance, som på ingen måde var en af de største i kampen.

Bulldogs satsede  i starten af hver periode på et aggressivt og fysisk spil, men Gentofte fik hele tiden viftet gæsterne væk, og skudstatistikken viste, at hjemmeholdet såmænd ofte selv var pænt fremme på isen. 9-9, 12-11 og specielt 13-6 i 3. periode fortæller en lidt overraskende historie med samlet 34-26 til Gentofte, der endda ramte stolpen ved 1-0 i 3. periode.

I den anden semifinaleserie står det 1-1 mellem Esbjerg og Frederikshavn før den tredje kamp - nu i det nordjyske.

Det var første gang i 20 år, at der blev spillet semifinale-ishockey i Gentofte Skøjtehal, der var proppet med 1069 tilskuere, og brandmyndighederne tillader højst 1100. Gentofte har to gange tidligere spillet sig i semifinalen. Det var i sæsonerne 1989/1990 og 1996/1997. Men holdet lykkedes aldrig med at vinde en kamp i de semifinaler.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
2
KOMMENTAR: Bulldogs skal finde gamle dyder

KOMMENTAR: Bulldogs skal finde gamle dyder