Odense Bulldogs tæt på at styrte mod afgrunden

Odense Bulldogs har spillet mange dramatiske kamp mod Herning (i blåt), men der var ikke den mindste skygge af spænding i torsdagens aftenmatch. Arkivfoto: Lokalaviser

Odense Bulldogs tæt på at styrte mod afgrunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bulldogs tabte 2-8 ude mod topholdet Herning og er nu tæt på at miste den direkte slutspilsplads. Nu venter gysere hjemme mod Hvidovre og Esbjerg.

Fodbold: Odense Bulldogs er på vej ind i det, der kan risikere at blive en fiasko af voldsomme dimensioner - hvis ikke holdet formår at finde tilbage til nogle af de takter, som en overgang i sæsonen så ganske lovende ud.

Inden torsdagens evigt svære opgave i topholdet Hernings hule havde Odense kun vundet én af de seneste ni kampe, og der var nervøse trækninger i alle hjørner af klubben før kampen.

I tirsdags leverede Odense Bulldogs en tæt kamp hjemme mod den evige rival Sønderjyske, og langt inde i 3. periode var der højspænding ved stillingen 2-2, men så snart gæsterne scorede til 3-2, kunne Sport Fyns specielle gesandt til Møllemarksvej konstatere, at der kneb med evnen til at etablere et markant modpres, og Sønderjyske dominerede resten af en kamp, hvor hjemmeholdet ved 2-2 endda havde fordel af at være to mand i overtal.

Resten en formalitet

Herning Blue Fox bragte sig foran 4-0 i 1. periode, og i 2. periode var det Odenses Henrik Nielsen, der reducerede til 1-5 - assisteret af Martin Larsen.

Men Markus Jensen bragte Herning foran 6-1 i 2. periode, og resten var en formalitet.

I 3. periode reducerede Odenses nyerhvervelse Ned Lukacevic til 6-2, assisteret af Dale Mitchell og Rasmus Bjerrum i powerplay.

Men Herning kom tilbage med to scoringer - igen i power-, play- og hele baduljen endte med et kontant nederlag til Odense, som nu kan se klare og isnende kolde konditioner forude.

Der er 11 hold i Ligaen, og de spiller 10 gange mod hinanden i grundspillet - altså 50 kampe - og med kun to runder tilbage har Odense samlet 74 point for 48 kampe.

Men Rungsted kan fredag aften med en forventet udesejr over bundholdet Hvidovre med de tre point overhale Odense og ligge på 75 point.

Must-win-kampe

Rungsted har på søndag endda besøg af naboen Herlev, der ligger næstsidst og vil være favorit til endnu tre point, før Rungsted i sidste runde får besøg af topholdet Herning, og så kan man altid diskutere, hvor meget Herning vil gøre ud af den kamp.

Odense får søndag besøg af bundholdet Hvidovre i en must-win-kamp, inden der sluttes tirsdag hjemme mod Esbjerg. to kampe, der formentlig skal vindes for at Odense skal nå at snige sig ind blandt de første seks hold, der ryger direkte i det slutspil, der reelt er kvartfinaler - som spilles bedst af syv kampe.

Hvis ikke Odense klemmer sig direkte ind i dette slutspil, må holdet en omvej over det såkaldte play-in-spil om de to sidste kvartfinalebilletter, og her tegner Herlev sig som modstanderen i det, som både vil være en ekstra belastning og samtidig ganske nervedirrende.

Kort sagt: Odense Bulldogs gør klogt i at vinde både søndagens og tirsdagens kamp hjemme mod henholdsvis Hvidovre og Esbjerg - og derefter skal der stadig håbes på et-eller-andet kiks af Rungsted.

Brødtekst

Odense Bulldogs tæt på at styrte mod afgrunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce