Bulldogs skal bryde dårlig stime

Odense Bulldogs og Dale Mitchell (t.v.) i kamp mod Rungsted på Odense Isstadion. Søndag gælder det Herlev og vigtige point i håbet om top-seks. Foto: Victoria Mørck Madsen

Bulldogs skal bryde dårlig stime

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med blot én sejr i syv kampe og senest et 0-5 nederlag til Rungsted skal Odense Bulldogs søndag forsøge at rette skudden op, når bundholdet Herlev kommer på besøg.

Ishockey: Statistikken taler sit tydelige sprog. Seks nederlag i syv kampe, to ud af tre kampe mod Herlev Eagles er tabt, og senest blev det til en gedigen lussing mod Rungsted, der slog Bulldogs med 5-0. Alligevel er Bulldogs-assistenttræner Mads True optimistisk forud for opgøret mod ligaens nummer ti.

- Vi er inde i en dårlig periode, og jeg håber, kampen mod Herlev kan vende de negative stime. Set i det lys er det fint, at kampene ligger så tæt, for så kan man ret hurtigt rette op og hente ny selvtillid, forklarer han.

Bulldogs er forud for kampen placeret som nummer fire i rækken med 60 point, hvilket stadig er nok til direkte kvalifikation til kvartfinalen. Reglerne lyder nemlig, at de øverste seks går i kvartfinalen, mens nummer syv-ti skal spille om de sidste to pladser. Derudover har Odense Bulldogs en pokalsemifinale mod Rungsted om små to uger, og en sejr mod Herlev Eagles kan få stor betydning for pokalkampen.

- Det at vinde, giver selvtillid, og det har vi brug for til Final Four, så på den måde vil en sejr være enormt vigtig. På samme tid er vores mål også helt klart top-seks i ligaen, siger Mads True og fortsætter:

- Men det kræver, at vi laver færre dumme fejl i vores egen forsvarszone og at vi er mere skarpe foran mål. Det lyder nemt, men det er stolpe ud i øjeblikket, for vi skaber egentlig chancerne, vi skal bare også score på dem, hvis vi skal vinde kampene.

Herlev Eagles har vundet to af holdenes tre indbyrdes opgør, og Mads True peger på gæsternes enorme fysik som en af hovedårsagerne. Han har svaret på, hvordan Bulldogs taktisk skal håndtere det, men det er lettere sagt end gjort.

- Vi skal spille med højt tempo for at komme uden om deres fysik, men det er ikke nok. Vi skal også være helt oppe på mærkerne og kæmpe i alle 60 minutter, hvis det skal lykkes.

Herlev Eagles har en række tidligere Odense-spillere på holdet, heriblandt Frederik Bjerrum, Mike Daugulis, Frederik Høeg, Mikkel Ankjær Nielsen, Tobias Ruelykke og Mathias Thinnesen.

De to hold står over for hinanden på Odense Isstadion søndag den 7. januar klokken 16.00.

Bulldogs skal bryde dårlig stime

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce