Bulldogs jagter sjette sejr i træk

Odense Bulldogs sejrede 2-1 over oprykkeren Hvidovre Fighters i sæsonens anden kamp. Her knokler de blåblusede gæster i Odense Isstadion. Foto: Lasse Hansen

Bulldogs jagter sjette sejr i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nye træner Mikael Gath har forsøgt at udnytte pausen under landskampene til at presse spillerne optimalt og finpudse systemerne.

Ishockey: Odense Bulldogs skal efter fem sejre i træk en tur til Hvidovre og må leve med status som favorit.

Holdet har kørt sig ind i en god position, når det gælder kvalifikationen til Final Four-stævnet.

Og træner Mikael Gath, der har haft pæn succes siden skiftet fra den finske træner i starten af sæsonen, har været glad for at kunne træne intensivt med spillerne, mens landsholdet har spilet kampe.

Mikael Gath har arbejdet med finpudsning af diverse systemer, kæder, aftaler og meget andet. Bulldogs kommer med fem sejre i træk, og derfor er spørgsmålet, om det er en god eller dårlig ting, at pausen kommer midt i den gode stime, hedder spørgsmålet på bulldogs.dk.

- Man ved aldrig om en kamppause er godt eller skidt. Men min føling er, at det er godt for os. Vi har vundet fem i træk, men vi har stadig ting, der skal forbedres. Vi skal finde vores positioner på isen, så vi kan spille endnu hurtigere, sagde cheftræner Mikael Gath før landskampene.

Og med masser af sejre i bagagen, så bliver arbejdsforholdene til træning også meget bedre, mente træneren.

- Når vi går ind i en kamppause, så er det meget nemmere for spillerne, at presse sig selv, når vi har fem sejre i træk.

- Vores primære fokus til træning under pausen bliver, at forbedre systemet. Samtidig vil jeg have, at spillerne skal presse sig selv hårdt, så de bliver fysisk udmattede.

Bulldogs har spillet sig ind på en delt tredjeplads med Aalborg. Holdet har det ene ben inde i Final Four. Og Mikael Gath vurderer holdets chancer som gode.

- Vi sigter efter Final Four, og jeg tror på, at vi kommer med. Vi mangler bare et par sejre, og det er stadig tæt i toppen, så det bliver stadig en hård kamp, siger træneren til bulldogs.dk.

Modstanderen Hvidovre har netop ansat den markante skikkelse Olaf Eller, 57, som ny sportschef i forsøget på at opgradere det hele omkring holdet, der arbejdet på et af Ligaens laveste budgetter. Hvidovre fik efter sidste sæson grønt lys til at få licens til at spille igen i Ligaen. Og har gjort det relativt fornuftigt i åbningen af sæsonen.

Bulldogs jagter sjette sejr i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce