Bitcoin-boys bider Bulldogs


Bitcoin-boys bider Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense gik ned i Rungsted og er nu på femtepladsen, idet Rødovre sejrede 2-1 i Frederikshavn.

Ishockey: Odense Bulldogs fik en skidt generalprøve på den kommende semifinale i Final Four-stævnet i Herning, da holdet gæstede Rungsted på den første fredag i januar.

Hjemmeholdet har ikke haft den bedste periode i sæsonen og havde kun vundet én af de forrige fem kampe, men mod de gavmilde fynboer - plus diverse legionærer - blev hjemmeholdet inviteret til at komme tilbage på rette spor.

Robin Rahm startede som keeper for Bulldogs. Ganske som ventet. Mere uventet var det, at Rungsted efter 2. periode kunne føre 3-0, og dermed skal man som gæstende hold en yderst sen aften i det nordsjællandske - med kampstart klokken 19.45 - godt nok være yderst stolt og tændt for at vende udviklingen.

Yderst rutinerede Morten Green bragte efter 12 minutter Rungsted foran 1-0, og så blev hver en bitcoin, dry Martini og boblende vin fremvist til fælles jubel i den klejne hal, der har set så mange op- og nedture. Men nu har Rungsted igen stærke kapitaldrenge i ryggen, nogle spillere aflønnes i bitcoins, nu hvor finanskrisen et er fjernt ondt minde - og så gøres der et nyt tilløb.

Rungsted rykkede

2. periode blev indledt med fem udvisninger, og Odense tegnede sig for de to til Nick Walters og Rasmus Bjerrum.

Men det var Rasmus Bergman, assisteret af Markus Olsson, der skaffede næste scoring, og Rungsted vart foran 2-0 efter 33 minutter.

Og nok blev Brendan Nash udvist for Rungsted, men det hindrede ikke Nikolaj Rosenthal i at bringe Rungsted på 3-0.

Odense stillede op uden den giftige angriber Anthony Camara, der efter en voldsom episode under træningen forleden blev fritstillet, og det svækkede naturligvis gæsternes offensiv, der hidtil havde haft Camara som en stærk ekstra trussel ved siden af stjernen Dale Mitchell.

Rødovre over Bulldogs

Rødovre sejrede 2-1 i Frederikshavn og passerede dermed Bulldogs, som nu er femtepladsen.

Allerede søndag klokken 16.00 får Bulldogs en passende chance for revanche, når Herlev gæstede Odense Isstadion. Men først skal Bulldogs prøve at skøjte skuffelsen i Rungsted ud af systemet, når den vanlige træning lørdag formiddag er overstået.

Morten Jensen øgede 10 minutter før tid til 4-0 for Rungsted, og Robin Bergman øgede til 5-0 fem minutter før tid.

Bitcoin-boys bider Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce