Nærpolitiet i Vollsmose mener at have identificeret den ene af tre gerningsmænd, som tirsdag overfaldt og smed kvinde og hendes hund i sø ved Mulernes Legatskole

Vollsmose: Politiet er kommet et skridt nærmere de gerningsmænd, som tirsdag sidst på eftermiddagen overfaldt en hundelufter på stisystemet bag Egeparken i Vollsmose.

- Vi mener at have én af gerningsmændene identificeret, bekræfter Bjarne Puggaard, nærpolitistationen i Vollsmose.

Onsdag eftermiddag og aften har hans kolleger været rundt i Vollsmose-bebyggelsen for at lede efter den formodede identificerede gerningsmand - eller dreng, for vedkommende er under 18 år, men uden at finde ham.

- Når vi finder ham bliver han sigtet for vold eller for medvirken til vold, siger Bjarne Puggaard.

Kvinden, den 23-årige Sara Illum Lund-Jensen, luftede tirsdag sidst på eftermiddag sin muskelhund Kejser på stisystemet ved Egeparken. Ved en sø syd for Mulernes Legatskole kastede en flok store drenge sten efter hende og hunden. De sparkede hunden, og kastede kvinden ned i jorden og senere i søen, så hun måtte svømme over mod den anden bred med hunden i snor.

Stærkt chokeret flygtede hun drivvåd og med ildelugtende slam på sig hjem til sin lejlighed, og senere lagde hun et videoklip på Facebook, hvor hun fortalte om overfaldet.

- Hun er en lille spinkel pige, som ikke kan udgøre nogen trussel for andre. Vi kan kun have den største afsky for, at nogen finder på den slags, siger Bjarne Puggaard.

Nærpolitiet vil torsdag fortsat lede efter gerningsmændene til overfaldet.

Læs interviewet med Sara Illum Lund-Jensen i Fyens Stiftstidende torsdag.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør

Mere om emnet

Se alle
35
Hundelufter skubbet i sø: Nu er sagen droppet

Hundelufter skubbet i sø: Nu er sagen droppet

Overfald på hundeejer: - Efterforskningen står stille

Overfald på hundeejer: - Efterforskningen står stille

25
Sigtet for at smide kvinde i sø: Formodet voldsmand løsladt

Sigtet for at smide kvinde i sø: Formodet voldsmand løsladt