Værsgo: Ny butikskæde afløser Inspiration og får hovedsæde i Odense

De enkelte butikker under den nye kæde, Værsgo, får indflydelse på sortimentet ud fra lokale hensyn og behov, fortæller den nye kædes administrerende direktør, Søren Ibsen. Privatfoto

Værsgo: Ny butikskæde afløser Inspiration og får hovedsæde i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkurrencestyrelsen underkendte Imercos totale overtagelse af Inspiration. I stedet rejser sig en ny kæde, Værsgo, der tager afsæt i lokale behov og indkøbsmønstre.

Detailhandel: Isenkræmmerkæden Inspiration er fortid fra 1. november. Men planerne om at sælge kæden til konkurrenten Imerco er delvist gået i vasken. Konkurrencestyrelsen har kun tilladt, at Imerco fra årsskiftet overtager 25 af de 45 Inspiration-forretninger. De resterende 20, plus yderligere mindst fire nye forretninger, vil Inspirations ejere, 3C Retail, føre videre under et nyt navn, Værsgo, og et nyt butikskoncept.

Det fortæller adminsitrerende direktør for den nye kæde, Søren Ibsen.

- Vi søsætter en ny kæde med et lidt anderledes tilbud til forbrugerne. Vi tager udgangspunkt i det, vi kommer fra, altså Inspiration, men vil ændre sortimentet, så det bliver mere livsstilsorienteret og med et lokalt udgangspunkt i både varesortiment og indretning, siger Søren Ibsen.

Ny kæde
En ny isenkram- og livsstilskæde åbner 1. november med afsæt i 20 af de eksisterende Inspiration-butikker.De får navnet Værsgo og åbner her: Amager, Brabrand, Frederikshavn, Glostrup, Grenaa, Helsingør, Herning (to butikker), Holbæk, Hundige, Illum, Nykøbing Falster, Nykøbing Mors, Randers, Skanderborg, Skive, Thisted, Varde, Aabenraa og Aarhus.

1. december åbner yderligere mindst fire butikker andre steder. Bortset fra Odense er de enedelige placeringer endnu ikke oplyst.

Værsgo-kæden får administrativt hovedsæde i  Odense.

Hensyn til lokale behov

Værsgo-kæden åbner 1. november i 20 af de eksisterende Inspiration-butikker og i minimum fire nye butikker pr. 1. december. Her vil de lokale butikschefer sætte et langt større aftryk end det er normalt i landsdækkende kæder.

- De får et større ansvar fra sortimentet - de kender bedst de lokale behov og indkøbsmønste, og denne lokale viden vil vi udnytte. Vi vil stadig operere med et nationalt vareudbud med et fundament i klassikere som Rosendahl og Royal Copenhagen for eksempel. Men de lokale butikker kan tilvælge noget mere, både fra vores egne og fra lokale leverandører. Der kan være en lokal kunster eller keramiker, der er et godt navn i et bestemt område, men ikke nødvendigvis på nationalt plan, siger Søren Ibsen.

Gaver, gastronomi og godt design bliver ifølge Søren Ibsen den interne overskrift på konceptet for den nye kæde.

- Gastronomi skal her forstås som de redskaber, man bruger til madlavning. Dertil kommer så brugskunt og boliginteriør, som mange klarer sig rigtig godt med. Det samler vi op i lidt større skala og vil tilføre nye elementer: puder tæpper, stearinlys og småmøbler, altså trend- og livsstilsbaseret indretning, siger Søren Ibsen.

Flere butikker på vej

Bortset fra, at der med sikkerhed åbnes en ny butik i Odense, er det endnu ikke endelig afgjort, hvor de fire nye ud over de eksisterende 20, snart tidligere Inspiration-butikker bliver placeret.

- Det mangler lige nogle enkelte aftale-deltaljer, men det bliver klaret, så vi kan få julehandelen med. Odense er helt sikkert hjemsted for en af de nye butikker, og derudover har vi "sorte huller" i Nordjylland, det sydjyske trekantområde og Vestsjælland, siger Søren Ibsen.

Værsgo-kæden får administrativt domicil i Inspirations hidtidige hovedsæde i Odense.

Værsgo: Ny butikskæde afløser Inspiration og får hovedsæde i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce