Det sagde Løkke om ghettoerne


Det sagde Løkke om ghettoerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen benyttede sin nytårstale til at gentage tidligere udsagn om sin holdning til ghettoerne i Danmark. Han slog til lyd for, at ghettoproblemerne skal bekæmpes ved at rive dem helt eller delvis ned. Han sagde bl.a.:

1
Statsminister Lars Løkke (V) benyttede sin nytårstale til på ny at slå et slag for nedrivninger i ghettoerne. Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix

"Jeg er nået til den erkendelse, at der er brug for en langt mere præcis indsats. Hvor vi ikke generer samtlige danskere i hele Danmark. Men sætter ind de steder, hvor problemerne er størst. Og kun dér. For det første skal vi ikke længere lappe på årtiers fejlslagen politik. Vi skal sætte et nyt mål om at afvikle ghettoerne helt."

2

"Nogle steder ved at bryde betonen op. Rive bygninger ned. Sprede indbyggerne og genhuse dem i forskellige områder. Andre steder ved at tage en klar styring af, hvem der flytter ind. Vi skal lukke hullerne i danmarkskortet og genskabe de blandede kvarterer, hvor vi møder hinanden på kryds og tværs."

3

"Der er børn, som starter i skolen uden at kunne ordentligt dansk. De børn er bagud på point. Mange af dem indhenter aldrig deres jævnaldrende. Det kan vi voksne ikke være bekendt. For nogle børn kan det være løsningen at komme tidligere i daginstitution. Ud af hjemmet i ghettoen og ind i et dansk miljø."

Det sagde Løkke om ghettoerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce