Torsdag aften spiller GOG ligaopgør i Skanderborg.

Sport Fyn fulgte stortalentet Lasse Møller og den øvrige GOG-ligatrup på den seneste tur til udekamp - på Mors. Kom med ind bag bag topsportens kulisse i denne unikke billedserie.

Vi er vant til at se topsportens aktører, når de agerer i arenaernes rampelys. Men hvad sker der uden for rampelyset i forbindelse med kampe - ofte på udebane efter mange kilometer på landevejen - når Odense Bulldogs, OB, Svendborg Rabbits, Odense HC og GOG Håndbold optræder for et sportsglad publikum?

I billedserien på dette opslag får du et unikt blik bag kulissen i forbindelse med endnu en udebane-kamp for GOG, nemlig da ligaherrerne forleden var på en af sæsonens lange udebaneture - til Mors - for at møde Mors-Thy Håndbold.

Med fokus på backen og stortalentet Lasse Møller - nykåret sølvvinder ved sommerens U21-VM i Algeriet - fulgte Sport Fyns fotograf, Lasse Hansen, GOG'erne fra Lasse Møller og holdkammeraterne Niclas Kirkeløkke, Frederik Clausen og Henrik Jakobsen forlod deres fælles lejlighed midt i Odense ved 14-tiden, til spillerbussen landede på Fyn igen næsten præcis 12 timere senere.

I øvrigt vandt GOG kampen i Nykøbing med 29-23.

  • Af: