Tre norske GOG'ere klar til Kroatien

GOG's Henrik Jakobsen skal kæmpe med Skjern Håndbolds Bjarte Myrhol om spilletid på den norske streg under EM i Kroatien. Foto: Frank Cilius/Scanpix

Tre norske GOG'ere klar til Kroatien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når GOG mandag indleder træningen efter jul og nytår, sker det med en trup uden flere af de markante navne.

Håndbold: GOG's ligatrup indleder træningen efter jule- og nytårspausen på mandag.

Men det bliver med en trup uden en stribe af de største profiler.

Højre backen Niclas Kirkeløkke er udtaget til det danske landshold, der skal repræsentere de rød-hvide farver ved EM i Kroatien fra 12. til 28. januar. Og hele tre af GOG-truppens fire nordmænd er udvalgt til det norske landshold. Det gælder playmaker/back Gøran Johannessen, venstre fløj Magnus Jøndal samt stregspiller Henrik Jakobsen. GOG's norske målmand, Ole Erevik, har sluttet sin karriere på landsholdet.

Den norske GOG-trioen er dermed en del af et spændende mandskab, der skal følge op på en fjerdeplads fra den seneste EM-slutrunde og - ikke mindst - på den imponerende VM-sølvmedalje fra sidste år.

Den norske landstræner, Christian Berge, har en trup med en stribe markante spillere, hvoraf mange optræder i den danske liga til dagligt. Ud over de tre GOG'ere er det målmand Torbjørn Bergerud fra TTH Holstebro, stregspilleren Bjarte Myrhol fra Skjern Håndbold samt Espen Lie Hansen og Eivind Tangen, der begge spiller for økonomisk kriseramte HC Midtjylland.

Dermed kan Henrik Jakobsen se frem til at dele spilletiden på stregen med en af verdens allerbedste på positionen, og det glæder bomstærke Jakobsen sig til.

- Bjarte, han gør det bare rigtig godt, og det er også sjovt at træne med ham, lære af ham og at opleve ham som spiller, lyder det således fra den bomstærke GOG-streg.

Norge er i den modsatte turneringshalvdel i forhold til Danmark, og de to nationer kan således tidligst tørne ind i hinanden i EM's afgørende slutspil.

GOG, der ligger nummer to i ligaens grundspil kun et enkelt point efter Skjern Håndbold, indleder anden halvdel af grundspillet lørdag den 10. februar med en hjemmekamp mod Mors-Thy Håndbold.

Tre norske GOG'ere klar til Kroatien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce