Protest efter kampen: GOG og Kolding delte point i drama og forvirring

Emil Jakobsen mente efter kampen, at GOG havde fortjent begge point. Det var en træls følelse og stå med en uafgjordt, sagde han efter kampen. Foto: Yilmaz Polat

Protest efter kampen: GOG og Kolding delte point i drama og forvirring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var dramatik for alle pengene i lokalopgøret mellem Kolding og GOG. Så meget, at fynboerne har lagt protest over en hændelse.

Håndbold: Kampen endte i dramatik og forvirring, da GOG spillede uafgjort 23-23 mod KIF Kolding i Sydbank Arena.

Stadionspeakeren gjorde meget ud af at pointere overfor publikum, som sad på hårde træsæder i Sydbank Arena, inden kampstart, at GOG var Koldings ærkerivaler.

Fra kampens begyndelse var KIF Kolding dygtig til at lukke ned for GOG's kontrafase. Det kompenserede fynboerne for ved at være dygtige til at sætte fløjene i scene, hvilket Emil Jakobsen profiterede godt af. Venstrefløjen kunne efter 14 minutters spil score sit fjerde mål til stillingen 4-7.

En håndfuld minutter senere opsnappede Emil Jakobsen klogt en Kolding-aflevering og kunne begynde en kontra. I modstanderens ende fandt han sin kollega på højrefløjen Frederik Bo Andersen, der uden besvær lagde bolden under en fremadstormende Rickard Frisk i Kolding-målet.

Hen mod slutningen af første halvleg svigtede koncentrationen for GOG-holdet, der sjuskede i forsvaret to gange i træk. Det gav nemme mål til Kolding. Det skete samtidig med, at GOG begik angrebsfejl og overtrådt. Og dermed kunne Kolding udligne til 12-12 efter at have været bagud det meste af kampen med tre-fire mål.

KIF Kolding-GOG 23-23(12-13)
Ligaen, herre

Kampens gang: 1-2, 3-4, 5-7, 7-9, 9-12 (12-13), 13-16, 15-19, 17-20, 22-21, 23-22, 23-23.

Mål: KIF Kolding: Kasper Irming Andersen 7, Alexander Morsten 3, Mattias Thynell 3, Jens Peschardt 3, Cyril Viudes 2, Jacob Hansen 2, Jeppe Larsen 2, Andreas Flodman 1. GOG: Emil Lærke 6, Emil Jakobsen 5, Frederik Bo Andersen 5, Niclas Kirkeløkke 4, Frederik Clausen 2, Josef Pujol 1.

Bedste spillere: KIF Kolding: Kasper Irming Andersen GOG: Emil Jakobsen

Udvisninger: KIF Kolding: 2 GOG: 2

Tilskuertal: 2078

Dommere: Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen.

GOG's næste kamp: Lørdag den 3. november klokken 16.00: GOG-Sønderjyske.

Drama og forvirring

Fra anden halvlegs begyndelse genskabte GOG holdets føring på fire mål for en stund.

Efter 17 minutter reducerede Kolding til 20-21. Derefter valgte GOG at forsøge et smart trickindspil, der mislykkedes og skabte en kontra til Kolding-mandskabet, der gjorde stillingen lige for første gang siden startfløjt.

Angrebet efter ville GOG forsøge at slå lynhurtigt igen, men Josef Pujol brændte sin chance. Angrebet senere bragte Kolding sig foran.

På sidelinjen gik Nicolej Krickau op mod dommerbordet samtidig med, at Niclas Kirkeløkke udlignede kampen. Det satte gang i et sandt kaos, som ingen blandt publikum forstod. Spillet var stoppet i flere minutter.

Herefter gav dommeren en tominutters udvisning til Nicolej Krickau og en advarsel til Koldings cheftræner Lars Frederiksen.

Med to et halv minut igen lykkes det GOG at udligne til 23-23.

Da hornet lød fortsatte forvirringen og dramatikken. Denne gang var der tvivl, om Kolding skulle have et straffekast. Men efter at dommerne havde gjort brug af videosystemet fløjtede dommerne endeligt af.

- Vi har lagt protest

En af hovedpersonerne i dagens dramatik Nicolej Krickau var rolig efter kampen, men stærkt uforstående over dommernes valg.

- Kampen bliver urytmisk fordi, at det er svært at finde hoved og hale i, hvad der giver straffekast og angrebsfejl.

Han oplever situationen, hvor GOG får annulleret et mål og en udvisning på følgende måde.

- Jeg går op for at tage timeout, ser Niclas (Kirkeløkke RED.) scorer, og så tænker jeg, at jeg ikke må tage timeout. Jeg får så at vide, at jeg skulle lægge mit timeout-kort uanset, om vi havde bolden eller ej. Det er min fejl, hvis det er rigtigt. Jeg tvivler dog på, at jeg må tage en timeout, når de andre har bolden, siger han og fortsætter:

- Vi har lagt protest, og så har vi 24 timer til at følge op på, om der er noget i det. Vi skal hjem og finde ud af, om det giver mening at køre en case på det, eller vi skal køre videre med vores point og fortsætte vores program.

Protest efter kampen: GOG og Kolding delte point i drama og forvirring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce