GOG-træner efter EM-slutrunde: - Vi skal finde hinanden igen

Topopgør i håndboldligaen mellem GOG og Aalborg i arenaen i Gudme. Henrik Jakobsen (t.v.), Torsten Laen og Frederik Clausen forsøger at bremse et Aalborg-angreb. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

GOG-træner efter EM-slutrunde: - Vi skal finde hinanden igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG er for første gang tirsdag samlet igen efter EM-slutrunden i Kroatien. Det sker, når holdet møder KIF i en træningskamp forud for pokalsemifinalen mod Aalborg lørdag.

Håndbold: Efter flere ugers adskillelse er GOG's gulblusede igen samlet, når holdet tirsdag spiller træningskamp mod KIF Kolding København i Ringe.

Det fynske tophold har haft fire spillere af sted til EM-slutrunden i kroatien, et par har døjet med skader og en enkelt med sygdom, og derfor har GOG-træner Nicolej Krickau udelukkende én mission med træningskampen forud for pokalweekenden i Holstebro.

- Taktisk har vi slet ikke noget fokus. Kampen mod KIF har udelukkende til formål, at vi skal finde sammen igen og give nogle minutter til de fem-seks spillere, der har været væk, siger han.

De tre nordmænd, Henrik Jakobsen, Gøran Johannessen og Magnus Jøndal støder til truppen mandag, mens Niclas Kirkeløkke først er tilbage i klubregi tirsdag mod KIF.

Det er ikke blevet til meget håndbold for Henrik Jakobsen og Niklas Kirkeløkke med henholdsvis det norske og danske landshold, men en slutrunde sætter alligevel sine spor rent mentalt, forklarer GOG-træneren.

- Niclas (Kirkeløkke, red.) og Henrik Jakobsen ikke fysisk slidte, men der er altid et mentalt efterspil oven på sådan en slutrunde. På den måde er det meget godt med en vigtig weekend, hvor en almindelig ligakamp måske havde været sværere at sætte sig op til, siger han og fortsætter:

- De skal selvfølgelig have en periode efter pokalweekenden, hvor de skal have lidt luft, men lige nu forventer og regner jeg med, at de har fuldt fokus på kampen mod Aalborg.

Det blev til mere spilletid for playmaker Gøran Johannessen og fløjspiller Magnus Jøndal, der begge havde vigtige roller på det norske landshold og var med til at slå sølvvinderne fra Sverige i mellemrunden, inden det blev til exit.

Ud over landsholdsspillernes fravær, har Lasse Møller og Jon Lindenchrone døjet med skader og Mark Strandgaard med sygdom, men der er gode meldinger på dem alle tre, og Krickau forventer at have dem i spil mod KIF tirsdag, så holdet kan nærme sig den timing og det flow, der bliver afgørende mod Aalborg i pokalsemifinalen lørdag.

Fredag aften testede GOG sig af mod et af de europæiske tophold, da fynboerne stod over for ukrainske HC Motor Zaporozhye, hvor det blev til en sejr på 32-28.

GOG-træner efter EM-slutrunde: - Vi skal finde hinanden igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce