GOG skal spille om bronzen

Skjern havde det meste af tiden svært ved at dæmme op for fysikken og tempoet hos gæsterne, og her fejrer Henrik Jakobsen endnu en scoring fra fynboernes ungdommelige hænder. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

GOG skal spille om bronzen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynboerne lignede længe en vinder i Skjern, men i det sidste kvarter blev det hele smidt. GOG-målmand Ole Erevik måtte gå ud i starten af 2. halvleg efter at være ramt i hovedet, og forsvar og afløser Frank Mikkelsen blev skudt i sænk.

Håndbold: GOG's drøm om at komme i en EM-finale for første gang i 10 år brast. Skjern sejrede mod fynboerne.

Finalens start blev et festfyrværkeri af scoringer. Inden et kvarter var der leveret 18 scoringer, og de var ligeligt fordelt.

GOG indledte godt og med stor fremdrift og offensivt initiativ, og Niclas Kirkeløkke bragte gæsterne foran 5-3, og Lasse Møller bidrog med scoringer til 7-5 og 8-6, men Skjern fik udlignet til 8-8, inden Henrik Jakobsen kastede GOG i front med 9-8.

Det blev mere fart og tempo end fysik. Begge forsvar var løse, og der sås ingen udvisninger i de første små 20 minutter.

GOG havde på forhånd meldt ud, at de rødgule over distancen kunne få fordel af en bredere og mere fysisk stærk trup, og i slutfasen af 1. halvleg anede man, at Skjern kunne presses på den front.

GOG's mål falt relativt let, fordi der blev spilet hurtigt og bredt, og da venstrefløjen Magnus Jøndal nettede til 13-10, havde gæsterne stærke kort på de unge hænder.

Skjern tog en timeout, og GOG beredte sig på, at hjemmeholdet kunne finde på at spille syv-mod-seks. Det skete dog endnu ikke, og da GOG's Jon Andersen blev udvist, kunne Anders Eggert viste sin kendte kunst på straffekast og reducere til 11-13 med otte minutter tilbage af 1. halvleg.

GOG-målmand Ole Erevik måtte udgå, da Skjerns Bjarte Myrhol kom til at ramme ham i hovedet fra nært hold med et hårdt hug. Det hjalp ikke just GOG. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
GOG-målmand Ole Erevik måtte udgå, da Skjerns Bjarte Myrhol kom til at ramme ham i hovedet fra nært hold med et hårdt hug. Det hjalp ikke just GOG. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

Erevik fik fat

Skjern så ikke just overbevisende ud i denne periode. Ole Erevik fik mere og mere fat, og Skjern hang slemt i tovene. Kirkeløkke kunne i en kontra have øget til 15-11, men kiksede mod Skjern-keeper Emil Nielsen på 26 minutter.

Anders Eggerts skud fra lang distance mod det tomme GOG-bur mislykkedes, og GOG fik øget til 15-11. brændte.

Kasper Søndergaard var tilbage for Skjern, men var slet ikke effektiv, som man kender ham. Skjern fik reduceret til 12-15. Men GOG gik på 16-12, mens Skjern forsøgte at finde løsningerne i angrebet og stærke returløb, der kunne dømme op for GOG-kontraerne. GÔG førte 17-14 ved pausen, hvor Skjern lagde krigsråd.

Skjern kom på 16-18, og da GOG-keeper Ole Erevik blev ramt direkte på næsen og måtte gå ud og blev erstattet af Frank Mikkelsen, øjnede Skjern igen chancen. men GÅOG responderede fint og gik på 20-16 og 23-19.

Med små 20 minutter igen kunne Skjern ikke komme tættere end to mål. GOG's Frederik Clausen blev udvist, og Eggert reducerede til 21-23. men det blev 21-14.

Men Skjern scorede pludselig fire mål på 768 sekunder i en periode, hvor Frank Mikkelsen blev regulært skudt ned og svigtet af GOG-forsvaret, og ni minutter minutter før tid førte Skjern med tre pinde.

GOG skal spille om bronzen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce